FAQ

Ontdek meer over Plus Boekhouden

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over onze boekhoudkundige diensten.

Waarom PlusBoekhouden?

PlusBoekhouden biedt een uitgebreide boekhoudoplossing met een gebruiksvriendelijk platform. Onze dienstverlening omvat niet alleen belastingaangiften, maar ook de mogelijkheid om je volledige administratie te beheren, inclusief facturering, kostenbeheer en financiële rapportage. Met PlusBoekhouden streven we naar efficiëntie en gemak in financieel beheer.

Welke diensten biedt Plus Boekhouden aan?

Plus Boekhouden biedt de volgende 6 diensten aan:

  1. Boekhouding
  2. Fiscale aangiften
  3. Jaarrekening
  4. Salarisadministratie
  5. Verklaringen
  6. Advies
Hoe kan ik mijn bonnen en facturen het beste organiseren?

We raden aan je bonnen en facturen digitaal te bewaren. Je kunt ze eenvoudig scannen of fotograferen en naar ons uploaden via ons beveiligde online portaal.

Welke risico's loop ik als ondernemer op belastinggebied?

We voeren een risicoanalyse uit en geven advies om belastingrisico’s te minimaliseren, rekening houdend met de laatste belastingwetgeving en -regelgeving.

Voor welke ondernemers is PlusBoekhouden geschikt?

PlusBoekhouden is geschikt voor een breed scala aan ondernemers, waaronder zelfstandigen, kleine ondernemers en middelgrote bedrijven. Of je nu een freelancer bent, een startup runt of een gevestigde onderneming hebt, ons boekhoudplatform is ontworpen om aan diverse zakelijke behoeften te voldoen.

Kan ik van een andere boekhouder makkelijk overstappen naar PlusBoekhouden?

Ja, het overstappen naar PlusBoekhouden vanaf een andere boekhouder is over het algemeen een soepel proces. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij de overstap, waarbij we helpen met de migratie van je financiële gegevens en ervoor zorgen dat de overgang naadloos verloopt. We streven ernaar om het zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat je snel kunt profiteren van de voordelen van PlusBoekhouden.

Hoe gaat PlusBoekhouden om met mijn financiële gegevens?

Bij PlusBoekhouden hechten we grote waarde aan de privacy en beveiliging van jouw financiële gegevens. We volgen strikte beveiligingsmaatregelen en maken gebruik van versleutelingstechnologieën om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig worden opgeslagen. Toegang tot jouw gegevens is beperkt tot geautoriseerd personeel en wordt alleen gebruikt voor de uitvoering van boekhoudkundige taken en ondersteuning. We houden ons aan alle relevante wet- en regelgeving met betrekking tot gegevensbescherming en behandelen jouw informatie met het hoogste niveau van vertrouwelijkheid.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Er zijn verschillende manieren om contact met PlusBoekhouden op te nemen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of kom gezellig langs bij ons op kantoor. Op onze website vind je specifieke contactinformatie, openingstijden en eventuele aanvullende ondersteuningsmiddelen. We streven ernaar om een snelle en efficiënte communicatie te bieden om jouw behoeften effectief te kunnen adresseren.